top of page

UMC

film

RBK_Promo.jpg
Promoproduksjon

UMC har lenge hatt et godt samarbeid med Norsk Toppfotball, og har produsert promoer for de øverste ligaene i en årrekke.

Vi er i år ekstra glade for å kunne fortsette det tette samarbeidet med Toppfotball kvinner, med å løfte frem Toppserien og gi kvinnefotballen den opmerksomheten de fortjener!

The Wall of Ideas
Konseptutvikling

Vi elsker kreativt arbeid, og er alltid på jakt etter nye idéer som kan utvikles til friske konsepter. Uansett om det gjelder promotering, content eller å skape engasjement hos et publikum, står vi klare for å utvikle et innhold og formspråk som fenger. Alene, eller sammen med en av våre foretrukne samarbeidspartnere.

Content

Gode historier og innhold som virker, er noe vi brenner for. De gode historiene finnes overalt. Vår jobb er å finne de, fortelle de, og gi våre oppdragsgivere filmer som engasjerer, varmer og virker!

Content_WEB00086400.tif
GradingSuite_Resolve.jpg
Postproduksjon

I våre lokaler i nydalen har vi suiter for redigering, grafikk, grading og lydetterarbeid. Vi jobber i Adobe CC, Davinci resolve, Avid og Protools, og leverer full pakke fra råmateriale til ferdig produkt i ønsket format. Våre medarbeidere har lang fartstid fra tv- og reklamebransjen, og garanterer for høy kvalitet i alle våre leveranser.

bottom of page